Verkkosivut ja verkkokaupat yrityksille

Nykyaikaiset verkkosivut ja verkkokaupat, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Samaan pakettiin saat muut tarvittavat palvelut, kuten palvelintilan, sähköpostit, domainin (www-osoite) ja some-sivut.

Verkkosivut

Yrityksesi verkkosivut, jotka toimivat tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Asiakkaat löytävät tuotteesi ja palvelusi  hakukoneilla. Itse sivujen päivitys onnistuu näppärästi helppokäyttöisen ylläpitotyökalun avulla.

Mainos- / esitesivut

Yrityksesi varsinaisesta verkkosivusta erillinen sivu, jossa mainostat tai esittelet yksittäistä tuotettasi tai palveluasi. Toimii sähköisenä esitteenä tai vaikkapa Google-mainoksesi jatkeena. Käytettävissä kaikilla päätelaitteilla.

Verkkokaupat

Aloita tuotteidesi myynti verkossa ja tee kauppaa 24/7. Helppokäyttöinen ylläpito, jolla päivität näppärästi tuotetietoja, otat vastaan tilauksia ja hallitset asiakastietoja. Verkkokauppasi toimii niin tietokoneilla, tableteilla kuin älypuhelimillakin.

Yrityksen sivut sosiaalisessa mediassa

Näy ja kuulu siellä missä asiakkaasi ovat.  Jos tarvitset apua sivujen perustamisessa sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä. Perustamme yrityksesi sivut Facebookiin, Twitteriin, Youtubeen, Google Plussaan ja muihin haluamiisi palveluihin.

 

Monet ovat ottaneet meihin yhteyttä verkkosivuasioissa. Useimmat heistä ovat tarjouksemme jälkeen päätyneet asiakkaaksemme. Ota sinäkin yhteyttä. Saat tarjouksen, joka todennäköisesti on juuri sellainen jota etsit.