SketchUp-mallinnus

SketchUp-mallinnuksilla esittelet asunnot, talot ja rakennukset sekä sisä- ja ulkotilat todella upealla ja helposti hahmotettavalla tavalla. SketchUp-malleista saat omille verkkosivuillesi selkeät kuvat, videot ja interaktiiviset 3D-mallit. Interaktiivista 3D-mallia käytettäessä, sivustosi vierailija voi liikkua tilassa ja tarkastella kohdetta eri kuvakulmista. Voit myös jakaa 3D-mallinusvideon Youtube-kanavallasi ja tavoittaa suuren määrän yleisöä ilmaiseksi.

SketchUp-ohjelmalla luodut 3D-mallit toimivat myös erinomaisena markkinointivälineenä, sillä ne voidaan antaa kaikkien suunnittelijoiden käyttöön maailmanlaajuiseen objektikirjastoon. Näin markkinoimasi tuote on käytettävissä tuhansille suunnittelijoille, heidän luodessa suunnitelmia asiakkailleen. Olipa kyseessä sitten pöytä, hylly, tuoli, keittiö tai vaikkapa sauna, kannattaa sinun hyödyntää tämä ilmainen markkinointikanava oman toimintasi edistämiseksi.

Useat suuret valmistajat jakelevat jo omien tuotteidensa SketchUp-malleja 3D-kirjaston kautta. Tutustu tarkemmin tästä linkistä 3D-objektikirjaston sisältöön.
Jos haluat oman tuotteesi maailmanlaajuiseen levitykseen, ota yhteyttä!

Tuskin uskot kuinka edullisesti tällä sivulla esitettyjen kaltaisia 3D-mallinnuksia toteutetaan. Ota yhteyttä ja kysy!

SketchUp-kuvat asunnoista ja muista tiloista

sauna

 

SketchUp-mallinnus antaa näyttävyyttä pohjakuviin

3d_pohjakuva_1

 

Yllä olevien kaltaiset SketchUp-mallinnukset (kuvat ja videot) ovat varsin edullisia, joten ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi. Annamme sinulle tarjouksen, jota tuskin haluat menettää!