Kotisivut ja verkkokaupat Joensuusta

Nykyaikaiset verkkosivut ja verkkokaupat, jotka toimivat kaikilla laitteilla. Samaan pakettiin saat muut tarvittavat palvelut, kuten palvelintilan, sähköpostit, domainin (www-osoite) ja some-sivut. Toimiessasi joensuulaisen palveluntarjoajan kanssa, asiointi on molemmin puolin helpompaa ja palvelu nopeampaa. Jotkut asiakkaistamme ovat kokeneet tärkeäksi myös sen, että voivat hankkia  paikallista osaamista edullisesti.

Monet joensuulaiset PK-yrittäjät ovat ottaneet meihin yhteyttä verkkosivuasioissa. Useimmat heistä ovat tarjouksemme jälkeen päätyneet asiakkaaksemme. Ota sinäkin yhteyttä. Saat tarjouksen, joka on todennäköisesti juuri sellainen jota etsit.

Verkkosivut (kotisivut)

Yrityksesi verkkosivut, jotka toimivat tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Asiakkaat löytävät tuotteesi ja palvelusi hakukoneilla. Itse sivujen päivitys onnistuu näppärästi helppokäyttöisen ylläpitotyökalun avulla. Toimiessamme Joensuussa, sivuille tulevat muutokset voidaan sopia saman pöydän ääressä ja me teemme tarvittavat päivitykset. Se helpottaa omaa arkeasi ja vapauttaa aikaasi oman työsi tekemiseen.

Mainos- / esitesivut

Yrityksesi varsinaisesta verkkosivusta erillinen sivu, jossa mainostat tai esittelet yksittäistä tuotettasi tai palveluasi. Toimii sähköisenä esitteenä tai vaikkapa Google-mainoksesi jatkeena. Käytettävissä kaikilla päätelaitteilla. Kuten verkkosivujenkin kanssa, voimme yhdessä laatia sivun sisällön ja luoda mainos-/esitemateriaalin.

Verkkokaupat

Aloita tuotteidesi myynti verkossa ja tee kauppaa 24/7. Helppokäyttöinen ylläpito, jolla päivität näppärästi tuotetietoja, otat vastaan tilauksia ja hallitset asiakastietoja. Verkkokauppasi toimii niin tietokoneilla, tableteilla kuin älypuhelimillakin.

Yrityksen sivut sosiaalisessa mediassa

Näy ja kuulu siellä missä asiakkaasi ovat. Jos tarvitset apua sivujen perustamisessa sosiaaliseen mediaan, ota yhteyttä. Perustamme yrityksesi sivut Facebookiin, Twitteriin, Youtubeen, Google Plussaan ja muihin haluamiisi palveluihin.